Monego LLC

Senior Graphic Designer

	 	 

Senior Graphic Designer

Monego LLC është kompani që ofron shërbime financiare, duke përfshirë kredi të shpejta konsumuese “Pagesa një-herëshe” në tregje në zhvillim. Më një eksperiencë të dëshmuar dhe me zyrat kryesore në Prishtinë, kompania për qëllim ka ofrimin e kredive konsumuese dhe shërbimeve tjera mikrofinanciare për individ privat me një proces të kreditim të përshtatshëm për konsumatorët.

Me ekip të përbërë nga ekspertë të teknologjisë financiare, IT dhe shërbimit për klientë, Monego Shpk ofron një ambient inovativ, shoqëror dhe mbështetës me një mundësi për të mësuar dhe për tu zhvilluar profesionalisht. Për shkak të zgjerimit tonë si kompani, ne i ftojmë kandidatët ambicioz për të aplikuar në pozitën e Senior Graphic Designer.

Kompania do të ofrojë:

 • Pajisje moderne
 • Pajisje dhe mjete të teknologjisë së lartë
 • Pagë konkurruese
 • Mundësi zhvillimi profesionalisht në një kompani vazhdimisht në rritje

Pozita:

Ne jemi duke kërkuar Senior Graphic Designer që do të prodhojë materiale kreative për të adresuar nevojat tona të marketingut.

Senior Graphic Designer duhet të jetë energjik, i gatshëm të mësoj gjëra të reja dhe veçanërisht pasionant dhe kreativ.

Përgjegjësit kryesore:

 • Mbikëqyr të gjitha projektet e dizajnit, që nga konceptimi deri te shpërndarja;
 • Përgjegjës për dizajn të projekteve të ndryshme, duke përfshirë ilustrime dhe infografikë;
 • Rishikon projektet e marketingut për të siguruar cilësi të lartë;
 • Përcakton imazhet, fontet dhe formatet duke përdorur softuerin e dizajnit grafik;
 • Aplikon teknikat e tipografisë;
 • Gjen ide për të paraqitur koncepte dhe për të reklamuar produktet / shërbimet;
 • Kontribuon në përpjekjet e ekipit duke kryer edhe detyra të tjera sipas nevojës.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Eksperiencë në fushën e dizajnit grafik;
 • Diplomë në Dizajn Grafik, Art Vizual ose fushë relevante;
 • Portofolio të projekteve të dizajnuara;
 • Përvoja praktike me softuerët e redaktimit të imazhit, si Photoshop dhe Adobe Illustrator;
 • Detajist/e;
 • Aftësi për të përmbushur afatet dhe për të bashkëpunuar me një ekip.

Kompania është e determinuar në ofrimin e një ambienti me diversitet dhe të qenurit punëdhënës të barabartë na bënë krenar. Të gjithë kandidatët e kualifikuar do të konsiderohen për punësim në kompaninë tonë pa dallim race, ngjyre, besimi apo gjinie.

Si të aplikoj?

Kandidatët që e shohin veten si të përshtatshëm për këtë pozitë dhe që mendojnë se do të kontribonin dhe besonin në kulturën e kompanisë janë të inkurajuar të aplikojnë në email adresën hr@monego.com, me subject “Senior Graphic Designer – Emri i Kandidati”, duke përfshirë:

 • CV e përditësuar, dhe
 • Portofolio

Afati i aplikimit është 18.07.2019.

I mirëpresim aplikacionet tuaja!

TAGS: Monego, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2023
Kategoria Art & Dizajn
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC