1
PREMIUM PLUS

Monter / Teren, Print operator, Praktikant

Ruaj
Chameleon
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Monter / Teren (3), Print operator, Praktikant (2)

Po rritemi!
Vende të lira të punës

 • Monter / Teren (3 vende)
 • Print operator (1 vend)
 • Praktikant (2 vende)

Kandidatët që pranohen në punë përfitojnë 100€ në muaj për katër muaj rresht! 

Kandidati duhet t’i plotësojë këto kushte:

Monter 

 • Të ketë njohuri dhe përvojë në fushën e shtypit dhe montimit digjital
 • Të ketë njohuri në brendimin e pvc foljeve,ceradave,veturave,xhamave etj
 • Të ketë njohuri mbi montimin dhe realizimin e 3D Reklamave
 • Të jetë bashkëpunues dhe të jetë në gjendje ti përgjigjet detyrave në kohë
 • Të ketë patent shofer

Print Operator

 • Të ketë përvojë në fushën e printimit digjital
 • Të ketë njohuri në përdorimin e makinerive të printimit (kryesisht Mimaki)
 • Të ketë njohuri në programet Adobe Photoshop,Adobe Illustrator, Corel Draw etj
 • Të jetë bashkëpunues dhe të jetë në gjendje t’i përgjigjet detyrave në kohë

Benefitet:

 1. Shujtë ditore të mbuluar nga Chameleon
 2. Pagë kompetitive fikse
 3. Pagesë të kontributeve dhe pensioneve
 4. Kontratë të rregullt të punës

Oari: 09:00-17:00 / Prishtinë

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit të mëposhtëm “Apliko” (nuk kerkohet CV).

Numri i kontaktit: +383 45 577 570

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 01/12/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet