1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

X2
Financa
Detyrat: 

  • Te kete diplome universitare
  • Te kete njohuri shume te mira kompjuterike, perfshire sistemet financiare dhe MS Office
  • Te kete njohuri te mira te gjuhes angleze
  • Te jete i/e pergjegjshme dhe e motivuar per te mesuar gjera te reja
  • Te kete aftesi te mira planifikuese, organizuese dhe komunikuese
  • Te beje regjistrimin e dokumenteve bankare dhe te arkes


Aplikoni përmes butonit "Apliko Këtu" ose dërgoni CV dhe Portfolio në e-mail info@dicasahome.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet