1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

X2
Arkitekt/e (në Showroom)


Detyrat:

  • Përvojë pune 2+ vite në fushën e arkitekturës
  • Njohuri të softwereve (Archicad, 3DMAX, Lumion) dhe njohuri të mira të MS-Office
  • Njohuri të materialeve të punës
  • Përvojë në Interior Design
  • Aftësi për vërejtjen e detajeve të projektimit
  • Aftësi në shitje
  • Shkathtësi të shkëlqyera komunikimi
  • Administrim dhe koordinim i punëve të përditshme
  • Fillimi i punës ASAP

Mënyra e aplikimit:

Dërgoni CV tuaj përmes butonit "Apliko Këtu" apo CV dhe Portfolio të dërgohet në e-mail info@dicasahome.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet