1

Mjeshtër për përpunim të granitit dhe mermerit (2), Punëtor në Depo (2)

Ruaj
Aldex Qeramika
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Kompania Aldex Stone kerkon te punesoj dy mjeshter per perpunimin e granitit dhe mermerit:

2 pozita -Mjeshter per perpunim te granitit dhe mermerit

Te interesuarit duhet: 

  • Te kene pervoje te me hereshme ne perpunimin e granitit dhe mermerit
  • Te kene njohuri te punes me makinerin perkatese
  • Te jete i sakte ne kryerjen e puneve 


Te interesuarit te lajmerohen  ne showroomin e Aldex Qeramikes ne Peje 

adresa rruga magjistrale Peje-Prishtine km3, ose ne numrin 045505010
 


Kompania Aldex Qeramika kerkon te punesoj dy punetor ne depo 
 
2 pozita- Punetor ne depo

Detyrat dhe pergjithesite:

  • Ngarkon shkarkon mallin sipas udhëzimeve te menaxherit dhe depoistit
  • Aftesi te ngasjes se mjetit te bartjes ( Pirunerit)
  • Strukturimi i mallit në depo në menyre fizike apo me mjet bartes.
Te interesuarit te lajmerohen  ne showroomin e Aldex Qeramikes ne Peje 
adresa rruga magjistrale Peje-Prishtine km3, ose ne numrin 045505010

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 01/12/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet