1

Zyrtar/e për Shërbime Studentore

Ruaj
Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit
Follow
(LEXO MË SHUMË PËR KËTË KOMPANI)
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

 

 

Kategoria Administratë
Skadon 30/11/23 (Ka skaduar!)
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet