1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Paradiso shpall konkurs për ketë pozitë;

Lokacioni: Lipjan

(1) Pastruese (Mirëmbajtëse)

KËRKESAT PËR POZITË:

  • Mirëmbajtja e përgjithshme e objektit në të gjitha hapësirat e objektit;
  • Pastrimin e dyshemeve, larjen dhe dezinfektimin e tualeteve;

KUALIFIKIMET:

  • Të jetë e korrekte në punë.
  • Të jetë energjike dhe bashkëpunojë me stafin.
  • Të jetë e përgjegjshme dhe e motivuar për punën

NE OFROJMË

  • Orar fleksibil të punës nga ora 08:00 deri 17:00 nga e Hëna deri të Premten.
  • Shpenzimet e ushqimit sigurohen nga kompania (kuzhine private)

Kandidatët e interesuar duhet të na shënojnë ne email paradiso@paradiso-kos.net

Të telefonojnë ose shkruajnë në 049 252 438  (Nga ora 08:00 - 17:00).

Konkursi është i hapur nga data 02.11.2023-02.12.2023

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 02/12/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet