1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

SHITËS/E , ARKATAR/E (Veternik)

ELTECO GROUP L.L.C është në kërkim të një shitës/e , arkatar/e ku të jetë në gatishmëri për të kryer detyrat punës.

Pershkrimi pozitës: Arkatar/e

  • Menaxhimi i klientëve dhe shitja ditore
  • Inkasimi i parave në arkë për mallin e shitur, mbajtja e evidencës ditore të gjendjes së arkës, dhe dorëzimi i parave punonjësit përgjegjës
  • Shërbimi dhe mirëpritja ndaj konsumatorëve

Pershkrimi pozitës: Shitës/e

  • Mirëpret dhe shërben klientët, njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të koleksionit;
  • Përkujdeset për sektorin e caktuar, bënë palimin, rënditjen dhe organizimin vizuel të mallit;

Vendi i punës : Veternik, Prishtinë.

Mund të aplikoni duke dërguar CV-në tuaj me subjekt “Shitës/e, Arkatar/e” në email adresën: manageveternik@eltecoo.com ose ne numrin e telefonit 049 516 516.

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 01/12/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet