1
PREMIUM PLUS

Partner, Ndërmjetësues, Konsulent Marketingu, Drejtues Departamenti

Ruaj
Green Life
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
KAPE MUNDËSINË 
Ke ëndërruar gjithmonë të kesh një biznes tëndin! Eja gjej këtë mundësi te Green Life Kosova. Pjesë e Green Group & Green Real Estate. 
 
 Pozitat e lira përfshijnë: 
  • Partner 
  • Ndërmjetësues
  • Konsulent Marketingu
  • Drejtues Departamenti
Kriteret: 
  • Minimumi arsimi i mesëm 
  • Mosha mbi 20 vjeç 
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi 
  • Seriozitet në angazhimin tuaj.
Për të marrë informacionin e duhur dhe për të caktuar orarin e intervistës, ju lutem na kontaktoni në numrin: + 383 49 183 540  ose aplikoni përmes butonit 'Apliko Këtu'
 Ne jemi këtu për të mbështetur rrugën tuaj drejt suksesit te Green Life Kosova.
 

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 30/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet