1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

A&M Mega Store hap dyqanin e ri me 5000m2 në magjistralen Prishtinë-Ferizaj (pranë Prishtina Mall).
Apliko duke dërguar CV në email puno@am-megastore.com *shkruajeni pozitën për të cilën aplikoni në Subject.


 Arkatare

Përshkrimi i detyrave të punës :

  • Menaxhimi i klientëve dhe shitja ditore
  • Renditja e mallit në lokal sipas rregullave
  • Mirëpritja e konsumatorëve
  • Të ju përgjigjet ankesave/kërkesave të konsumatorëve
  • Mbanë lokalin të pastër
  • Raporton problemet e ndryshme tek menaxhmenti
  • Asiston konsumatorët të gjejnë atë cfarë kërkojnë


ASISTENTE E SHITJES 

Detyrat dhe Përgjegjësitë e punës:

Mirëpret dhe shërben klientët, njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të koleksionit;
Përkujdeset për sektorin e caktuar, bënë palimin, rënditjen dhe organizimin vizuel të mallit;
Percjellë artikujt e shitur, evidenton dhe raporton mungesat e artikujve tek Menaxheri Dyqanit.
Kujdeset për mirëmbajtjen e hapësires punuëse në sektorë;

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 01/12/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet