1
PREMIUM

Operator në CNC, Operator në Kantericë, Praktikant

Ruaj
X Line
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Fabrika e shërbimë-ve për  prodhimin e mobilëve “X Line SHPK” në Çagllavicë, shpallë konkurs për vende të lira pune:

1.Operator ne CNC Sharre -1

 Të ketë aftesi për të operuar në makinat CNC Sharre (me anë të së cilave kryhen detyra si: prerja e panelëve të ndryshëm nga druri)

Të mirëmbaje makinat.

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Preferohet të ketë përvoj pune

2.Operator në Kanteric – 1

Të ketë aftesi për të operuar në makinë (me anë të së cilave kryhen detyra si: Kandimi i paneleve te ndryshyshem nga druri)

Të mirëmbaje makinat.

Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Preferohet të ketë përvoj pune Preferohet të ketë përvoj pune

3.Praktikant - 2

Praktikë me pages

Të interesuarit te dergojne CV-ne ne Email: xline.ks@gmail.com

Ose te kontaktoni në numrat:  044 515 625                                     

 

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 29/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet