Hotel Garden

Banakier/e (1), Kamarier/e (1)

	 	 

Banakier/e Barmen

Përgjegjësia:

Menaxhimi i përgjithshëm i bareve të hotelit. Marrja e porosive nga kamarieret dhe mysafiret dhe shërbimi i tyre me pije dhe ushqim. Pastrimi i enëve nën përgjegjësinë e tij si dhe mirëmbajtja e pastërtisë së barit në përgjithësi.

Aftësitë

 • Njohja e punës me kompjuter
 • Njohja e gjuhës angleze është përparësi
 • Kreativ në përgatijen e pijeve (koktejeve) të ndryshme
 • Të jetë komunikativ
 • I motivuar për punë
 • Aftësi për punë nën presionin e kohës
 • Gatishmëri për punë jashtë orarit

Të gjithë të interesuarit të dergojne Cv me 1 Fotografi te bashkangjitur, si dhe referenca per ata që kanë në:

apliko@hotelgarden-ks.com

Me subjektin: Banakier/Barmen

Gjinia: Femer/ Mashkull

 

Kamarier/e

Përgjegjësia:

Merr porositë dhe shërben mysafirët me pije dhe ushqim. Sigurimi se ushqimi dhe pijet shërbehen në mënyrë të shkëlqyeshme. Faturimi dhe procesimi i pagesave.

Aftësitë

 • Njohja e punës me kompjuter
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Të jetë komunikativ
 • I motivuar për punë
 • Aftësi për punë nën presionin e kohës
 • Gatishmëri për punë jashtë orarit

Të gjithë të interesuarit të dergojne Cv me 1 Fotografi te bashkangjitur, si dhe referenca per ata që kanë në:

apliko@hotelgarden-ks.com

Me subjektin: Kamarier

Gjinia: Femer/ Mashkull

Shikime 432
Kategoria Hoteleri
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC