1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ame Laser Clinic hap konkurs për :

Punëtore në Depilim me Laser (3)

Detyrat dhe Pergjegjesitë:

  • Të ketë të përvoje pune;
  • Të ketë njohuri  rreth depilimit me laser dhe tretmanve
  • Të jetë  komunikative dhe e  hapur;
  • Mikëpritja e klijentëve dhe sherbimi korrekt,

Aftësitë:

  • Të ketë të përvoje pune dhe njohuri  rreth depilimit me laser;
  • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme  (shtesë fakultetin e infermerise);

Mënyra e Aplikimit:

Kandidatet e interesuar mund t'i dërgojnë CV bashkangjitur fotografinë tuaj përmes butonit 'Apliko Këtu' ose e-mail adresës: ame.laserclinic@gmail.com

Lokacioni: Prishtine, Rruga B, mbi Hebs ose afer Vogue Hair

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet