1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Menakon shpall konkurs per poziten Dizajnere te Modes, ne Drenas. 

Detyrat per kandidatet jane: 

 • Te jete e gatshme te krijoje projekte dhe ti percjell deri ne implementimin e tyre, 
 • Te kete njohuri rreth materialeve dhe trendeve te fundit, dhe tregut, 
 • Te kete aftesi bashkpunimi dhe te jete e gatshme per pune ekipore, 
 • Te bej raportimin per punen e krijuar tek drejtuesit e kompanise, 
 • Ti permbahet strategjive biznesore dhe planit biznesor te cekur nga kompania, 
 • Te arrij te krijoje skica dhe ti pasqyroj ato, poashtu edhe permes programeve te ndryshme kompjuterike, 
 • Orientim ndaj detajeve, 
 • Njohuri te qarta te ngjyrave dhe stilit, 
 • Aftesi te punoje me afate te caktuara kohore ne projekte te ndryshme. 

Kriteret:

 • Diplome Bachelor ne fushen e Dizajnit te Modes, apo ne lemi te ngjajshme me Moden.
 • 2-3 vite pervoje pune.

Ftohen dhe kandidatet nga Prishtina qe te aplikojne.

Kandidatet i ftojme te dergojne CV-ne e tyre ne email-in menakon_7@hotmail.com apo ne numrat e telefonit: +38649261212  /  +38344132343

Kategoria Tekstil, Lëkurë, Industri Veshëmbathjeje
Skadon 30/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet