1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Studio Moderna është kompani internacionale që operon në mbi 20 vende të botës me përvojë pune me më shumë se 30 vite. Brendet tona të mirënjohura ndërkombëtarisht janë: Dormeo, Delimano, TopShop dhe Rovus. Bashkohuni me një ndër kompanitë më elitare në Kosovë që ofron ambient të këndshëm dhe komfort pune si dhe kushte për zhvillim karriere.

  1. ASISTENT I SHITJES NË DYQAN - PRISHTINË

Për të aplikuar në pozicionin “Asistent i shitjes në dyqan”, shënoni në “Subject” emrin, mbiemrin dhe pozicionin e punës për të cilin aplikoni, si dhe dërgoni CV-në tuaj në adresën e emaili-it retail.ks@studiomoderna-sa.com

  1. AGJENT I SHITJES NË CALL CENTER

Cfarë ne ofrojmë:

  • Pagë konkuruese bazuar në aftësitë e juaja komunikative (Page baze + bonuse);
  • Ambient punë të hapur, inspirues dhe garues;
  • Trajnime profesionale në shitje;
  • Zhvillim personal në shitje, menaxhment dhe marketing;
  • Mundësi për avansim ne karrierë.

Për të aplikuar në pozicionin “Agjent i shitjes në Call Center”, shënoni në “Subject” emrin, mbiemrin dhe pozicionin e punës për të cilin aplikoni, si dhe dërgoni CV-në tuaj në adresën e emaili-it callcenter.ks@studiomoderna-sa.com

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 29/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet