1
PREMIUM PLUS

Ausbildung - Shkollim profesional për Infermier/e në Gjermani

Ruaj
Gefa Management
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ausbildung zur Pflegefachfrau und Pflegefachmann (m/w/d) mit Gehaltszahlung Shkollim profesional per infermier/e në një klinikë në gjermani me rrogë mujore

Keni mundësi që ta gëzoni shkollimin 3 vjeqar (Ausbildung) në një klinikë me renome në gjermani.

Rroga mujore bruto, viti i parë: 1.190,69 €, viti i dytë: 1.252,07 € dhe viti i tretë: 1.353,38 €

Fillon me daten 01.04.2024.

Ne mundësojme ndërmjetësimin me klinikën gjermane.

Nuk ka asnjë tarifë t'u paguar për ndërmjetësimin – nuk paguani për ndërmjetësim!!!

Kushtet janë:

  • Mosha 18 – 30 vjet
  • Shkolla e mesme e perfunduar në vendlindje – shkolla e mesme e mjeksise nuk është obligative
  • Diplom të gjuhes gjermane minimum B1 ose B2 nga Göthe Institut, ÖSD, TestDaF, TELC, ECL.

Nëse i plotësoni të gjitha kriteret, mund të na dërgoni një CV me dëshmi të njohjes së gjuhës me email. Ne do t'ju kontaktojmë!

Të gjithë aplikantët që dorëzojnë të gjitha dokumentet dhe që i plotësojnë kërkesat do të kenë mundësi për intervistë. infermiernegjermani@gmail.com

ose viber: +383 49 709899 (viber)

Viel Erfolg - ju urojmë sukses!

Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=61550746210777

Instagram gefamedicalrecruiting

Kategoria Shëndetësi, Medicinë
Skadon 29/11/23 (Ka skaduar!)
Orari
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet