1
PREMIUM

Inxhinier Teknik, Arkitekt CNC në fushën e prodhimit të dyereve dhe dritareve

Ruaj
Progress
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

"PROGRESS" shpallë konkurs për këto pozita:

 • Inxhinier Teknik
 • Arkitekt CNC në fushen e prodhimit të dyereve dhe dritareve

Inxhinier Teknik

Kriteret që duhet të plotësohen për këtë pozitë:

 • Të jetë i/e diplomuar në fushën e Inxhinierisë Mekanike,
 • Të ketë përvoje në fushën e sistemeve te aluminit si fasadave, dyerve dhe dritareve:
 • Të ketë njohuri në softwerit Autocad 2D;
 • Njohja e programeve Schucal, FealSoft/ Alumil etj.;
 • Njohja e sistemeve dhe programeve CNC për makinat e përpunimit të fasadave, dyerve dhe dritareve të aluminit.
 • Njohuri në projektet zbatuese dhe vizatimeve teknike;
 • Aftësi të përshtatjes si në pune individuale po ashtu edhe grupore,
 • Aftësi të mira komunikimi në të shkruar, përfshire dhe njohurit në gjuhet e huaja angleze (gjuha gjermane e mirëseardhur);
 • Të jetë i gatshëm të punojë në çdo kohë, nën presion si dhe të respektoje afatet kohore.

Arkitekt/e
Kriteret që duhet të plotësohen për këtë pozitë:

Kandidatet duhet të kenë përvojë pune 2 vite në përgaditjen e ofertave për dritare

 • Të jetë i/e diplomuar në fushën e Arkitekturës,
 • Të ketë përvoje në fushën e sistemeve te aluminit si fasadave, dyerve dhe dritareve;
 • Të ketë njohuri në softweret Autocad 2D, Archicad, Revit si dhe ndonjë softwere grafik;
 • Njohja e programeve Schucal, FealSoft/ Alumil etj;
 • Përgatitja e ofertave komerciale sipas kërkesave nga projekti arkitektonik, apo klientit,
 • Përpunimi i projektit zbatues, përfshirë teknikat e fabrikimit dhe montimit,
 • Te kuptuarit e fizikes së ndërtimit, parimeve që drejtojnë performancën termike, kondenzit, aplikimin
 • dhe detaimin në konceptin e projektimit te fasades;
  Aftësi të mira komunikimi në të shkruar, përfshire dhe njohurit në gjuhet e huaja angleze (gjuha gjermane e mirëseardhur);
 • Incizimi dhe marrja e masave ne terren;
 • Aftësi të përshtatjes si në pune individuale po ashtu edhe grupore;
 • Të jetë i gatshëm të punojë në çdo kohë, nën presion si dhe të respektoje afatet kohore..
Te gjithë të interesuarit mund të dërgojn CV përmes butonit 'Apliko Këtu' ose në WhatsApp në numrin
‪+383 49 373 444‬

Kategoria Inxhinieri
Skadon 24/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet