1

Offset Makinist / Ndihmës Offset Makinist

Ruaj
Shtypshkronja ILIRI
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Shtypshkronja Iliri ne Prishtine hap konkurs te punes per poziten:

Offset Makinist / Ndihmës Offset Makinist

Përshkrimi i përgjithshëm i punës:

Pozita e Punës Offset Makinist / Ndihmës Offset Makinist në Shtypshkronja Iliri është një rol kyç në prodhimin dhe përpunimin e materialeve të shtypura të cilat përfshijnë broshura, fletëpalosje, postera, dhe produkte të tjera të shtypura. Ky punonjës do të përgjegjësohet për operimin dhe mbikëqyrjen e makinave offset shtypëse, të cilat përdoren për të krijuar kopje të materialeve të shtypura sipas specifikimeve të klientit dhe të punës së dhënë.

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:

  • Operimi i makinave offset shtypëse në një mënyrë të sigurt dhe efikase.
  • Përgatitja dhe ndryshimi i cilësimeve të makinave për çdo projekt të ri të shtypjes.
  • Përcjellja e procesit të shtypjes, duke siguruar që të gjitha kopjet të jenë të cilësisë së duhur.
  • Mbikëqyrja e nivelit të bojës, kartonit, ose materialeve të tjera të nevojshme për prodhimin.
  • Kontrolli i cilësisë dhe ndryshimi i ndonjë parameteri nëse është e nevojshme për të siguruar cilësi të lartë të shtypjes.

Kualifikimet dhe aftësitë:

  • Eksperiencë e mëparshme në operimin e makinave offset shtypëse është një avantazh.
  • Aftësi të mira organizative dhe aftësi për të përcjellë dhe zbatuar instruksionet e punës.
  • Aftësi për të punuar në një ambient të ngarkuar dhe në situata të stresuara.
  • Aftësi të mira të komunikimit dhe bashkëpunimit në një ekip.
  • Përgjegjshmëri dhe kujdes ndaj detajeve të cilësisë.

Mënyra e aplikimit:

Te gjithe te interesuarit ju lutem na kontaktoni ne numrin e telefonit: +383 44 247 909

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet