1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania: Horeca L.L.C.

Vendi: Prishtinë

Pozita: Arkitekt/e

Orar i plotë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Të realizojë projektet për të permbushur nevojat dhe kërkesat e klientit;
Të japë sygjerime në ndihmë të klientëve;
Të mbaj përgjegjësi për të gjitha aspektet e projektimit dhe zhvillimit të projektit brenda afateve;
Të përcjellë projektet deri në realizimin përfundimtar tek klienti.

Kërkesat:

Njohuri të programeve për projektim, dizajnim (AutoCad, ArchiCad, etj.) dhe Microsoft Office;
Të ketë shkathtësi analitike dhe planifikuese;
Aftësi për të koordinuar punën dhe projektet përkatëse;
Aftësi për të punuar në grup;
Njohuri të gjuhës angleze (e domosdoshme);
Të posedoj patent shofer (kategoria B, e domosdoshme).

Dërgoni CV-në tuaj përmes butonit 'Apliko Këtu' ose në email: info@horecaks.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet