1
PREMIUM

Mjeshtër në Sektorin e Përpunimit të Metalit (3)

Ruaj
NTP Shehu
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE

Fabrika për përpunimin e shkallëve  nga druri “ SHEHU L.L.C” në Parkun e Biznesit- Komoran, shpall konkurs

për vende të lira pune si:

1.Mjeshtër në sektorin e përpunimit të metalit– 3

  • Aftësi dhe përgjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e produktëve të metalit duke përdorur makineri të avancuara, vegla dore
  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
  • Preferohet të ketë përvoj pune në saldim me Tig dhe Co2

Të interesuarit te dergojn CV ne Email: info@shehu-ks.com

Kontaktoni në numrat:  045 622 355 dhe 045 600 975                                     

Adresa: Parku I Biznesit – Komoran

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 26/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet