Wonder Kids

Vende të lira të punës (17)

	 	 

K O N K U R S

Kopshti i fëmijëve Wonder Kids shpallë konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës, si vijon:

 • Koordinatore (1)
 • Edukatore (12)
 • Pedagoge (1)                       
 • Kuzhiniere (1)
 • Pastruese (2)

KUALIFIKIMET E NEVOJSHME PËR 3 POZITAT E PARA:

 • Fakulteti përkatës
 • Trajnime dhe certifikime sipas standardeve
 • Njohuri adekuate kompjuterike
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe prezantimit
 • Njohja e gjuhës angleze është përparësi
 • Shkallë të lartë të vetëiniciativës
 • Aftësi për të punuar nën presion


MËNYRA E APLIKIMIT PËR 3 POZITAT E PARA:

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë përmes e-mailit dokumentet e mëposhtme:

 • CV-në
 • Diplomën universitare
 • Trajnime dhe certifikime
 • Dokument identifikimi
 • Dokumente tjera përcjellëse

SHËNIM:
Kohëzgjatja e kontratës është një vjeçare, me mundësi vazhdimi. Aplikimet kanë filluar dhe konkursi mbetet i hapur deri me datë 17.07.2019

kopshtiwonderkids@gmail.com
+383 49 704 000 | +383 45 41 88 88
Apollonia A22,  12000 Fushë Kosovë
Na vizitoni në faqen tonë në  facebook:
https://www.facebook.com/wonderkidskopshti/?ref=br_rs Wonder Kids dhe në instagram: Kopshti_wonderkids

TAGS: Wonder KidsFushe KosoveKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 6560
Kategoria Edukim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC