1

Agjent i Thirrjeve (Gjuhë Suedeze)

Ruaj
TxUper
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Ofertë Pune: Agjent Thirrjesh (Suedisht) te TxUper

Pasqyra e Kompanisë:

TxUper është një kompani outdsource e specializuar në ofrimin e shërbimeve të jashtme të mbështetjes së klientëve për gjuhët skandinave. Me një fokus të fortë në cilësi dhe kënaqësinë e klientit, kemi ndërtuar një reputacion për ofrimin e zgjidhjeve të shërbimit të nivelit të lartë për klientët tanë. Angazhimi ynë për shkëlqim na ka lejuar të rritemi dhe të zgjerojmë ekipin tonë dhe aktualisht jemi në kërkim të një Agjenti Thirrjesh për të na bashkuar dhe na ndihmuar të ruajmë standardet tona të larta të shërbimit.

Pozicioni: Agjent Thirrjesh (Suedisht)

Vendndodhja: Prishtina

Lloji i Punës: FULL TIME

Detyrat:

Si Agjent Thirrjesh te TxUper, do të keni përgjegjësi për ofrimin e mbështetjes së jashtëzakonshme të klientëve tanë që flasin suedisht. Detyrat tuaja ditore do të përfshijnë:

 • Përgjigjen e thirrjeve hyrëse në një mënyrë profesionale dhe miqësore.
 • Ndihmimi i klientëve në pyetjet, kërkesat dhe problemet e tyre në gjuhën suedise.
 • Ofrimi i informacionit mbi produkte dhe shërbimet, zgjidhja e problemeve dhe sigurimi i një përvoje pozitive për klientët.
 • Dokumentimi i ndërveprimeve me klientët në një mënyrë të saktë dhe të plotë.
 • Bashkëpunimi me anëtarët e ekipit dhe udhëheqësit për përmirësimin e proceseve të mbështetjes së klientëve.

Kualifikimet:

Për të shquar në këtë rol, duhet të keni këto kualifikime:

 • Përparësi në gjuhën suedise (të shkruar dhe të folur).
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, në suedisht.
 • Aftësi të forta ndërgjegjësore me një qasje të orientuar nga klienti.
 • Aftësi për të punuar në një mjedis me ritëm të shpejtë.
 • Aftësi zgjidhjeje të çështjeve dhe një qasje pozitive.

Çfarë ofrojmë:

Në TxUper, vlerësojmë punonjësit tanë dhe kërkojmë të krijojmë një mjedis të shpërblimit të punës. Këtu është çfarë ofrojmë:

 • Pagesë konkurruese me bonuset e bazuar në performancë.
 • Trajnimi i gjerë dhe mbështetja e vazhdueshme për të siguruar suksesin tuaj.
 • Mundësi për avancim në karrierë brenda kompanisë.
 • Një atmosferë miqësore dhe bashkëpunuese e ekipit.
 • Një shans për të punuar me teknologji dhe mjete të fundit.
 • Oraret e fleksueshme të punës dhe potencialin për punë nga shtëpia
 • Sigurim shëndetësor
 • Shtesa ne pagë për kandidatet jashtë Prishtinës
 • Kontratë e rregullt dhe afatgjatë
 • Paga bazë është 500 me mundësi të rritjes.

Si të Aplikoni:

Nëse jeni të passionuar për ofrimin e mbështetjes së jashtëzakonshme të klientit, flisni suedisht me përsosmëri dhe dëshironi të bëheni pjesë e ekipit tonë të dinamikëve në TxUper, ju inkurajojmë të aplikoni. Për të paraqitur aplikimin tuaj, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe një letër motivuese që përshkruan kualifikimet dhe përvojën tuaj në:

mergime@tadait.se

bleona@tadait.se

Kontaktoni ne numrin e telefonit: +38343890196

Bashkohuni me ne në TxUper, ku aftësitë dhe angazhimi juaj do të bëjnë një ndryshim në ofrimin e mbështetjes së jashtëzakonshme të klientëve për gjuhët skandinave. Edhe mezi presim t'ju mirëpresim në ekipin tonë!

TxUper është një punëdhënës i barabartë. Ne festojmë diversitetin dhe jemi të angazhuar për të krijuar një mjedis të përfshirë për të gjithë punonjësit.

Kategoria Telekomunikim
Skadon 24/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet