1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Baboon po punëson Specialist Marketingu 

Pozicioni: Specialist Marketingu       

Sektori: Marketing 

Vendndodhja: Prishtinë/ Kosovë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Ngarkimi i te dhenave dhe imazheve ne sistemin CRM te aplikacionit Baboon.
 • Skedulimi dhe hedhja e fushatave Ads online (Facebook Ads,Google Ads)
 • Konfigurimi dhe menaxhimi i ofertave te vazhdueshme ne aplikacion.
 • Menaxhimi i komenteve dhe mesazheve ne rrjetet sociale.
 • Dergimi i email-ve te klientet
 • Asistimi ne procesin e konceptimit dhe dizenjimit te fushatave te marketingut, online dhe offline.
 • Kordinimi i proceseve me departamentin e Marketingut ne Shqiperi

Kriteret dhe aftësitë e kërkuara:

 • Adaptimi i shpejte i informacionit
 • Pergjegjshmeri dhe integritet.
 • Njohuri te pergjithshme/avancuara te Photoshop/Adobe XD/Canva
 • Eksperience e meparshme ne Facebook Ads,Google Ads,MailChimp 
 • Gjuhe e shkruar paster dhe komunikim i rrjedhshem.
 • Eksperiencë në fotografi
 • Njohuri ne Exel
 • Mosha minimale 20 vjec.

Kualifikimi i kërkuar:

 • Bachelor’s degree ne Marketing ose Administrim Biznesi
 • Minimumi 1 vit eksperience ne Marketing, administrim biznesi ose ne fusha te ngjashme

Benefite

 • Te punuarit ne nje kompani qe krijon trend, risi, dhe inovacion
 • Fleksibilitet dhe Kushtet sipas Kodit te Punes.
 • Leje vjetore dhe festa zyrtare sipas Kodit te Punes.
 • Një vakt ushqimi të përfshirë nga kompania
 • Mundesi rritje ne karriere.

Për të aplikuar ju ftojmë të dërgoni CV tuaj të përditësuar përmes butonit "Apliko Këtu"

Vetëm kandidatet e përzgjedhur do të kontaktohen. Ju informojmë se të dhënat tuaja do trajtohen në kofidencialitet të plotë në përputhje me ligjin Nr. 9887, “PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE”.

 

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 24/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet