1

Dizajnere të Modës (2)

Ruaj
Menakon Creations
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Kompania Menakon shpall konkurs per pozitat 2 Dizajnere te Modes, ne Gjilan. 
Detyrat per kandidatet jane: 
 • Te jete e gatshme te krijoje projekte dhe ti percjell deri ne implementimin e tyre, 
 • Te kete njohuri rreth materialeve dhe trendeve te fundit, dhe tregut, 
 • Te kete aftesi bashkpunimi dhe te jete e gatshme per pune ekipore, 
 • Te bej raportimin per punen e krijuar tek drejtuesit e kompanise, 
 • Ti permbahet strategjive biznesore dhe planit biznesor te cekur nga kompania, 
 • Te arrij te krijoje skica dhe ti pasqyroj ato, poashtu edhe permes programeve te ndryshme kompjuterike, 
 • Orientim ndaj detajeve, 
 • Njohuri te qarta te ngjyrave dhe stilit, 
 • Aftesi te punoje me afate te caktuara kohore ne projekte te ndryshme. 
 • Kriteret:
 • Diplome Bachelor ne fushen e Dizajnit te Modes, apo ne lemi te ngjajshme me Moden,
 • 2-3 vite pervoje pune, 
Kandidatet i ftojme te dergojne CV-ne e tyre ne email-in menakon_7@hotmail.com 

Kategoria Tekstil, Lëkurë, Industri Veshëmbathjeje
Skadon 23/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet