1
PREMIUM

Metal Punues, Arkitekt/Inxhinier, Saldues, Monter, Punëtor, Ngjyrosës, Praktikant (Malishevë)

Ruaj
Metal Innovation
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Fabrika e metalit Metal Innovation në Malishevë, shpall KONKURS për pozita të lira pune:
  • Metal punues,
  • Arkitekt/Inxhinier
  • Saldues,
  • Monter,
  • Punëtor.
  • Ngjyroses
  • Praktikant

Mënyra e aplikimit:

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes butonit "Apliko Këtu",  në email: info@metalinnovation-ks.com ose duke kontaktuar përmes numrit të telefonit : +383 49 445 686 

Metal Innovation punon produkte metalike. Nga tavolinat dhe raftet deri tek arti i mureve dhe kangjellat(gilinderat), ne projektojmë dhe fabrikojmë me përpikëri çdo pjesë për të përmbushur kërkesat specifike të klientëve.

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 23/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Malishevë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet