1
PREMIUM

Mekanik / Teknik L2, Lavazhier

Ruaj
Mektrin Motors
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Aneksi 1

Ne menyre te permbledhur dhe kryesisht, pa u kufizuar vetem ne to, me poshte jane te pershkruara detyrat dhe roli I pozicionit te “Mekanik / Teknik L2 ”.

 • Pershkrim I Pergjithshem

Mekanik/Teknik eshte pozicioni i punes ne Sektorin e Servisit qe kujdeset per te gjitha proceset operative te servisit. Raporton tek Kontrollori I Cilesise dhe Menaxheri Servisit.

 • Pergjegjesite dhe Detyrat
 1. Pergjegjes per diagnostikimin, lokalizimin, analizimin dhe zgjidhjen e problemeve te automjeteve.
 2. Fikson makinen ne uren ngritese dhe vendos paisjet mbrojtese te makines.
 3. Pergjegjes per kontrollin fizik te automjeteve. Evidentimi I riparimeve te domosdoshme, dhe raportimi tek Menaxheri I Servisit.
 4. Plotesimi I Urdhrit te Riparimit, printimi I dokumentit te Diagnostikimit dhe kryerja e te gjitha fushatave online te parashikuara nga prodhuesi per cdo makine.
 5. Bashkepunon me Magazinierin/Menaxherin e magazines per pjeset qe I duhet dhe ka pergjegjesi te plote per cdo pjese qe meret nga magazina.
 6. Sigurohet qe vendos te gjitha mjetet/paisjet mbrojtese te nevojshme, perpara fillimit te punes.
 7. Zhvillimi dhe perfundimi punes brenda kohes se percaktuar nga prodhuesi.
 8. Ploteson Online Service History (OSH) dhe printimi I historikut te makines.
 9. Dorezimi I makines pas perfundimit tek Kontrollori I Cilesise.
 10. Pastrimi I vendit dhe veglave te punes.
 11. Miremban dhe eshte pergjegjes per veglat e punes qe ka ne dispozicion.
 12. Zbaton proceset dhe proceduarat ne funksion te Standardeve te Markes dhe te kompanise, qe I takojne departamentit/sektorit te Magazines.
 13. Merr pjese dhe perfundon ne kohe te gjitha trajnimet online (e-Learnings) dhe jashte vendit qe jane te detyrueshme per pozicionin e punes.
 14. Detyra te tjera qe delegohen nga eproret dhe drejtuesit e kompanise.

Detyrat

1- Te jete njohes shum i mire i sistemeve mekanike te makinave
2- Te jete i afte ti japi zgjidhje problemeve minimalisht te zakonshme mekanike
3- Te kete njohuri te sistemeve elektronike te makinave
4- Te jete njohes i programeve diagnostikuese
5- Perparsi do te kene ato kandidate qe kane eksperience ne kete profil.

Kualifikimet

 • Minimalisht duhet te kete mbaruar studimet ne shkollen e mesme profesionale per automobila.
  2- Te kete eksperience pune ne kete fushe.
  3- Te jete njohes i mire i sistemeve te makines (Sistemi drejtimit, frenimit, amortizimit e tj).
  4- Te kete aftesi te mira komunikuese.
  5- Te jete njohes i mire i nje gjuhes Angleze.
  6- Te jete i gatshem per trajnime jashte vendit.
  7- Te kete deshire per te punuar dhe mesuar ne pune, si dhe te jete ne gjendje te perballoje volumin e punes.
  Te zoteroje patenten e klasit B.

 • Përshkrim i Përgjithshëm

Lavazhier është pozicioni i punës pranë departamentit pas shitjes që merret me kujdesin ndaj makinave.

Përgjegjësitë dhe Detyrat

 1. Kujdeset per makinat demo ne showroom
 2. Kujdeset per pastertine e makinave ne terren.
 3. Ndihmon me pastrimin te makinave qe do futen ne servis ose tek boja

 Për të aplikuar në këto pozicione pune, dërgo CV-në në email: hr@mektrin.al

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet