Shell Kosovo

Komercialist për artikujt konditore

	 	 

K  O  N  K  U  R  S

KOMERCIALIST PËR ARTIKUJT KONDITORE - FURNIZIM TË MARKETEVE

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË

 • PLANIFIKIMI I DETYRAVE DHE PËRGJEGJËSIVE NË VENDIN E PUNËS,
 • MENAXHIMI I PUNËVE, ARTIKUJVE NË TË GJITHA  MARKETET,
 • MENAXHIMIN E RUAJTJES DHE RRITJES SË SHITJEVE TË PRODUKTEVE TË MARKETEVE,
 • ORGANIZON FURNIZIMIN E MARKETËVE,
 • KUJDESET PËR RAFTET E PRODUKTEVE TË MARKETEVE,
 • MERR PJESË NË DISKUTIME ME FURNITORË PËR LIDHJEN E KONTRATAVE,
 • PËRMIRËSON DHE NGRITË REPUTACIONIN E DEPARTAMENTIT, DUKE PRANUAR VËREJTJET NË PUNË PËR PËRMBUSHJEN E KËRKESAVE TË REJA DHE TË NDRYSHME, DUKE EKSPLORUAR MUNDËSITË PËR TË SHTUAR VLERËN E ARRITJEVE TË PUNËS ,
 • PËRPILIMI I RAPORTEVE TË PUNËS DHE RAPORTIMI I TYRE TE MENAXHMENTI I LARTË,
 • RUAJTJA E RAPORTEVE KOLEGIALE ME DEPARTAMENTET DHE SEKTORË E TJERA TË KOMPANISË.

KUALIFIKIMET DHE KRITERET E NEVOJSHME

 • MENAXHIMI I NJERËZVE, PLANIFIKIMI, NGRITJA E PUNËS NË GRUP, DHËNJA E INFORMATAVE KTHYESE, SHËRBIMI NDAJ KLIENTIT, ZHVILLIMI I BUXHETEVE, VETË-MOTIVIM, ZGJIDHJA E KONFLIKTIT, KOMUNIKIM TRANSPARENT,
 • SHKOLLIMI I LARTË FAKULTETI EKONOMI, PËRPARSI ME MASTER,
 • NJOHJA SHUMË E MIRË PUNËS ME KOMPJUTER,
 • NJOHJA E GJUHËS ANGLEZE E DOMOSDOSHME,
 • PATENT SHOFER KATEGORIA-B,
 • PËRVOJË PUNE, MINIMUM 3 VJEÇARE.

APLIKIMI DUHET TË BËHET VETËM ONLINE DUKE DËRGUAR:

CV-NË TUAJ ME FOTO PËRMES E-MAIL ADRESËS: hr.shell.rks@gmail.com

NË SUBJEKT LE TË SHËNOHET POZITA PËR TË CILËN APLIKONI.

INFORMATA SHTESË PREJ ORËS 8.00-17.00 TEL: +38649940014

TAGS:  Shell Kosova, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 2293
Kategoria Marketing & PR
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
Koronavirus - Live
1032
të infektuar
a
789
të shëruar
a
29
të vdekur
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC
Copyright © 2020 - KosovaJob LLC