1
PREMIUM

Asistent/e i/e Shitjes në Butik

Ruaj
Butiku Valentino
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Butiku Valentino me adresë në Prishtinë tek Santea, shpall konkurs për pozitën:

Asistent/e i/e Shitjes në Butik

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

  • Kryen shërbimin ndaj klientit, kupton dhe shpreh interesim për nevojat e tyre
  • Ndihmon në përzgjedhjen apo në gjetjen e produktit për klientët, ku të gjithë klientët duhet të priten dhe të përshëndeten me buzëqeshje dhe duke i falënderuar
  • Përkujdeset për vendosjen dhe rregullimin e artikujve në vendet përkatëse sipas udhëzimeve të menaxherit apo merchandiserit.

Kualifikimi dhe Përvoja:

  • Diplomë e shkollës së Mesme
  • Të ketë përvojë pune në shitje

Për të aplikuar për këtë mundësi punësimi, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në adresën e e-mail-it: tina.jashari@icloud.com apo kontaktoni në numrin e telefonit 045 234 355 

Orari i punes 10;00-18;00 dhe 17;00- 20;00

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 22/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet