1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
KNT në Pejë shpallë konkurs për pozitat:
 1. SEO (1)
 2. Google ADS (1)
 3. Graphic designer (1)
 4. Cybersecurity (1)
 5. Wordpress (2)
 6. Web Developer (2)
Detyrat dhe përgjegjësitë:
 • Të përballoj punë dinamike në baza ditore
 • Të ketë vullnet për të mësuar
 • Të ketë aftësi të komunikimit
Çka ofron KNT:
 • Ndihmë nga i gjithë stafi për aftësim profesional
 • Mentorim dhe këshilla
 • Ambient profesional
Ju lutemi që të aplikoni duke dërguar CV-të tuaja që duhet të përfshijë një foto, e-mail dhe nr. Tel në: info.kntgroup@gmail.com
 
Vëmendje:
Keni parasysh se lokacioni ynë gjindet në Pejë dhe puna zhvillohet vetëm në objektet e zyreve tona. 
 
Ju mirëpresim!

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 21/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet