1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“Nimi TV” shpall:

K O N K U R S

Për plotësimin e 1 vendi të lirë të punës,
Motion Designer,
Vendi i punës: Hybrid
Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:
Ne po kërkojmë një artist të motivuar dhe energjik për t'iu bashkuar kompanisë sonë si Motion Designer.
Si pjesë e ekipit tonë krijues, ju krijoni video animacione dhe asete për përdorim në social media, TV, Ads etj. Kandidati ynë ideal është ekspert në një sërë produktesh Adobe, duke përfshirë Adobe After Effects ose
Premiere dhe Adobe Photoshop. Njohuri për 3D (p.sh., Blender, Cinema 4D, Maya 3Ds MAX) janë një
përparësi. 3-4 vite eksperiencë në Motion Design. Të aftë në Adobe Creative Suite, After effects ose Premiere dhe programe të tjera te nevojshme. Aftësi komunikimi, të menduarit konceptual, aftësi tipografike dhe dizajn.

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën e shpallur janë:

  • Krijoni video asete, animacione
  • Hulumtoni dhe grumbulloni vazhdimisht ide, stile dhe tendenca kreative
  • Ndihmoni në zgjedhjen e audios, videos, animacioneve
  • Ndërtoni marrëdhënie efektive me koleget e kreative

Kandidatët e interesuar të cilat aplikojnë për këtë vend të punës, duhet që ti dërgojnë këto dokumente, përmes postës elektronike:

  • CV
  • Portofoli i punës

Aplikimi bëhet përmes email-it (postës elektronike), në: hr@nimitv.com
Aplikimet e pa kompletuara si dhe pa përvojën e punës nuk do të merren parasysh.
Konkursi mbetet i hapur deri më datën 23.11.2023.

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 23/11/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet