1
PREMIUM PLUS

Asistent/e i/e Shitjes

Ruaj
Polaku Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Polaku Group shpallë konkurs per poziten:

Asistent/e e shitjes në treg të ballkanit.

  • Kërkohet gjuha angleze apo turke, të dyjat jan përparësi.
  • Të kete njohuri në Word dhe Excel.
  • Të jete komunikativ/e,
  • I/e afte në hulumtimin e tregut, mbajtjen e të dhënave të klientëve, çmimeve dhe shitjeve.

Njëkohësisht për asistime gjat udhëtimeve në shtetet e ballkanit, dhe te jet i/e gatshëm për udhëtime 1-2 javore jasht Kosove ( me te gjitha shpenzimet e mbuluara nga kompania )
Paga fillestare: 300€ dhe bonuse, pas 3 muaj 400€ dhe bonuse.


Të interesuarit të na dërgojn Cv në polakugroup@hotmail.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet