Buçaj

Përfaqësues/e Mjekësor/e

	 	 

Korporata Buçaj shpall konkurs për pozitën:  

PËRFAQËSUES/E MJEKËSORE

Përgjegjësitë dhe detyrat kryesore:

 • Aranzhimi i takimeve me mjekë, farmacistë dhe ekipe mjekësore spitalore për të krijuar marrëdhënie të mira dypalëshe;
 • Bën prezantimin e produkteve farmaceutike për të cilat Korporata është Qarkullues me Shumicë, para mjekëve dhe stafit mjekësor në klinika të ndryshme dhe barnatore;
 • Merret me organizimin e konferencave të ndryshme për mjekë dhe stafin tjetër mjekësor me qëllim prezantimin dhe promovimin e produkteve medicinale;
 • Është përgjegjës (e) për arritjen e objektivave dhe planeve të shitjes, që përcaktohen nga Mbikqyrësi në bashkëpunim me prodhuesit;
 • Planifikon dhe menaxhon oraret e vizitave së bashku me Mbikqyrësin;
 • Mbanë mbledhje të rregullta me personat relevantë si dhe paraqet prezantime të të dhënave për të arriturat në rastet kur i kërkohet;
 • Monitoron aktivitetet dhe prezencën e produkteve të konkurrencës në treg;
 • Së bashku me Mbikqyrësin hartojnë dhe zhvillojnë strategji për të rritur mundësitë e takimeve dhe prezantimeve me sa më shumë akterë të sektorit shëndetësor.

Kualifikimet e kërkuar:

 • Kandidatët duhet të kenë diplomë Universitare në lëmin e Farmacisë/Mjekësisë.
 • Preferohet përvojë pune minimum 2 vite në promovim dhe prezantim të produkteve medicinale;
 • Njohja e gjuhës angleze konsiderohet si përparësi;
 • Të kenë njohuri të shkëlqyera kompjuterike;
 • Të posedojnë aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe interpersonale;
 • Të jenë të pajisur me patentë shofer të kategorisë B.

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar aplikacionin e korporatës Buçaj përmes e-mail adresës elektronike në: hr@bucaj-ks.com. Aplikacioni gjendet në faqen zyrtare www.bucaj-ks.com apo aplikacioni mund të dërgohet edhe fizikisht tek zyrat e Korporatës Buçaj me adresë Magjistralja Prishtinë-Shkup, km 10 p.n. Lipjan.

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni Përfaqësues/e Mjekësore.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartëcekura do të ftohen në fazat e mëtejme të rekrutimit.

Konkursi do të jetë i hapur nga data 01 Korrik 2019 deri më 15 Korrik 2019.

Shikime 1733
Kategoria Shëndetësi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC