IP-Kos

Shitës të derivateve në gjithë Kosovën

	 	 

IP-KOS sh.p.k” me numër të biznesit 810834673 me adresë në Rrugën “ Elez Berisha” nr.20 në Prishtinë,  shpall:

                                             K O N K U R S

Titulli i pozitës:

  • SHITËS TË DERIVATEVE

Në këto lokacione:

Prishtinë, Vragoli, Lipjan, Llapnasellë, Vushtrri, Shupkovc, Obiliq, Klinë, Gurakoc, Gjakove, Zahaq-Peje, Klinë, Kamenicë, Kacanik, Ferizaj, Gjilan, Prizren, Suharekë, Podujevë,  Drenas – Poklek dhe Penuhë.

Përshkrimi i pozitës: 

Shitësi i derivateve do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve, mbarëvajtjen në pikën shitëse, lëvizjen  dhe rendin e klientëve.

Kualifikimet arsimore dhe profesionale për pozitën shitës i derivateve:

• Të ketë të përfunduar shkollën e mesme ,
• Të ketë përvojë pune, në punë të njëjta apo të ngjashme
• Të ketë aftësi komunikuese,
• Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore

Të gjithë të interesuarit për pozitën e lartcekur mund të aplikojnë duke plotësuar formularin për aplikim i cili gjendet në linkun e më poshtëm,

https://bit.ly/2RKRdT7

Konkursi është i hapur  deri më dt. 15.07.2019

TAGS: IP-KosKosoveKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 882
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC