Netra shpk

Vende të lira të punës (6)

	 	 

Netra sh.p.k

Shpall konkurs për punësim me orar të plotë, për pozitat:

 1. Marketing (3 pozita)
 2. Shitje (2 pozita)
 3. Administratë (1 pozitë)

Kushtet

Kushtet e përgjithshme:

 1. Njohuri të gjuhën angleze
 2. Të kenë njohuri kompjuterike 
 3. Duhet të ketë shkathtësi të mira organizative. 
 4. Duhet të përdorë maturinë në punë dhe gjatë detyrës me njerëz. 
 5. Duhet të jenë të motivuar dhe me etikë të lartë pune. 
 6. Duhet të posedojë aftësi që të punojë i/e mëvetësishme si dhe të punojë në ekip me punonjës të tjerë në përmbushjen e detyrave të dhëna.
 7. Preferohet të posedojnë patentë shoferin të kategorisë B

Detyrat

 1. Marketing
  1. Të kenë shkathtësi të mira komunikatave
  2. Të kenë ide inovative
  3. Të jenë në gjendje të përdorë dhe përgatis plane, prezantime etj. të produkteve tona
 1. Shitje
  1. Të kenë njohuri të mira të ligjeve të aplikuara për taksa
  2. Të jenë të besueshëm dhe transparente ndaj punëdhënësit
  3. Të jenë në gjendje të mbajnë dhe të ruajnë informacionet e punës për vete
 1. Administrate
  1. Të kujdeset për gjithë dokumentacionin
  2. Të kujdeset për aktivitetet e punës
  3. Të merret me email-a zyrtare
  4. Gjinia femërore

Luteni që CV-në dhe letrën motivuese të na dërgoni ne e-mail adresën:  officeks.netra@gmail.com  kontakti: Tel:   + 383 38 723 838, Mob: +383 44 115 399. Afati i fundit për aplikim 31.07.2019. Vetëm kandidatet qe i plotësojnë kushtet do të thirren në intervistë.

TAGS: Netra shpkPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3838
Kategoria Marketing & PR
Skadon Ka skaduar!
Orari Intern
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC