Gjeniu.org
Mësimdhënës me punë nga shtëpia
Shpërndaje
	 	 

Akademia Shqiptare “GJENIU” Kosovë, Shqipëri, Troje dhe Diasporë

PLATFORMË DIGJITALE

(Mësimdhënës me punë nga shtëpia)

Kjo platformë është unike e cila mundëson që Ju të punoni nga shtëpia dhe pa shkëputje nga puna.

Nxënësit, studentët dhe të gjithë të tjerët që janë të interesuar mësimet e tyre i marrin nga cili do vend që ndodhen, kur të dojnë dhe sa herë që kan nevojë mund t’i përsëritin ato.

Platforma digjitale e të nxënit nga distanca, e-learning: www.gjeniu.org, mëton të mbuloj të gjitha nivelet e arsimit, në Kosovë, Shqipëri, Troje shqiptare dhe diasporë.

Jemi në kërkim të mësimdhënësve për lëndë:

 • Gjuhë shqipe
 • Gjuhë angleze
 • Gjuhë gjermane
 • Gjuhë tjera të huaja
 • Matematikë
 • Informatikë
 • Fizikë
 • Kimi
 • Biologji
 • Histori
 • Gjeografi
 • Qytetare
 • Art figurativ
 • Kulturë muzikore
 • Punë dore
 • Natyra dhe njeriu
 • Lëndë profesionale për SHML
 • Lëndë të fakultetit
 • Lëndë me zgjedhje

Dërgoni CV-në tuaj, në email: info@gjeniu.org
Për më shumë vizitojeni Platformën digjitale

www.gjeniu.org

Përshkrimi i shkurtër i biznesit “Gjeniu”

Platformë digjitale e të nxënit nga distanca e-learning.

Lehtëson të nxënit me qasje në çdo kohë. Stafi është profesionist dhe me përvojë të gjatë pune. Janë më shumë se një mësimdhënës për lëndë. Pagesë simbolike për  pjesëmarrje. Mundësi e vetëvlerësimit nëpërmjet testimeve (quizeve).

Email: info@gjeniu.org

The digital platform of learning from a distance, e-learning.

It makes it easier to learn and to get access at any given time. The staff is professional and has a lot of experience in this field. There are more than one teacher for a subject. The fee for participation is merely symbolic. A chance for self-evaluation through testings (quizzes).

Email: info@gjeniu.org

TAGS: GjeniuPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 6266
Kategoria Edukim
Skadon 7 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC