A&M Mega Store

Asistent/e të shitjes, Arkatar/e, Depoist/e (sezonal)

	 	 

A&M MEGA STORE  hap vende të lirë pune për punëtor sezonal:

Pozitat:                       Asistent/e të shitjes, arkatar/e dhe depoist/e ( M/F )

Vendi i punës :           Fushë Kosovë , Ferizaj-Prishtinë (Lipjan - tek QMI)

Orari i punë:              I plotë

Periudha:                   1- 3 muaj

Afati për aplikim:      Deri më  14 / 07 / 2019

Asistent/e i/e shitjes: Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mirëpret dhe shërben klientët, njofton klientët rreth ofertave dhe arritjeve të reja të artikujve;
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar, rregullon palimin, rënditjen dhe organizimin vizuel të mallit;
 • Përcjell artikujt e shitur, evidenton mungesat e artikujve dhe i raporton tek stafi përgjegjës;
 • Vendos çmime dhe deklaracione në produkte;
 • Evidenton dhe i raporton artikujt aktiv dhe pasiv të sektorit;
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e hapsirës punuese në sektorë.

Arkatar/e (F/M) - Dëtyrat dhe Përgjegjësitë;

 • Mirëpret klientët;
 • Kryen të gjitha pagesat e konsumatorit, me para te gatshme dhe transaksione me kartela bankare;
 • Bën barazimin ditor të arkës dhe dorëzimin e saj;
 • Plotëson raporte te ndryshme të shitjes;
 • Raporton tek përgjegjësi i arkave, stafi menaxhues, etj.

Depist/e - Detyrat e punës:

 • Pranon, lëvizë, bartë, klasifikon dhe sistemon artikujt sipas standardëve, kërkesave të kompanisë;
 • Përgaditë, shoqëron dhe dorëzon mallin tek sektori i caktuar;
 • Paketon dhe vendos tiketa / çmime në produkte;
 • Selekton, ndanë hapsirën për deponim të mallërave dhe sistemon mallërat në pjesët e caktuara;
 • Shkarkon dhe ngarkon mjete të ndryshme të transportit të mallërave;
 • Numëron dhe raporton stokun e mallërave, sipas nëvojes dhe në baza periodike;
 • Punon dhe vepron sipas udhëzimëve që pranohën nga Menaxheri i Depos.

Kriteret dhe aftësitë e nevojshme:

 • Arsimimi i mesëm ose i lartë;
 • Njohuri mbi principet e shitjes dhe përvojë pune paraprake së paku 6 muaj;
 • Të jetë person pozitiv, energjik dhe me vetë iniciativë;
 • Të jetë komunikues, organizativ, sistemues;
 • Shkathtësi të mira matematikore/numërike;
 • Fleksibil dhe i shpejt në kryërje të detyrave;
 • Gatishmëri të punoj nën presion;
 • Njohuri të mira të programeve kompjuterike dhe të gjuhëve të huaja;

MËNYRA E APLIKIMIT:

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV, në email:  puno@am-megastore.com

Ju lutem të shënohet në subjekt Pozita dhe Qyteti.

TAGS: A&M Store, FerizajFushe KosovePrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3072
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC