1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Si rezultat i rritjes së vazhdueshme të klientelës së kompanisë, BESA SECURITY njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm.

  • Patrullë Intervenuese – Prishtinë

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

  • Dëshminë e kualifikimit shkollor
  • Kopjen e letërnjoftimit
  • Patent Shoferi kategoria B

Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepsioni në Besa Security).

CV dhe dokumentet përkatëse mund t’i dergoni në emailin hr@besasecurity.com te rubrika SUBJEKT të cekët

Emri, Mbiemri dhe pozita për të cilën aplikoni.

SHËNIM:

Të gjithë aplikantët do të kontaktohen.

Konkursi mbetet i hapur 30 ditë pune.

Adresa për aplikim: Zyra Qendrore e Besa Security (Rr. Jusuf Gërvalla nr. 64, Emshir, Prishtinë). Telefoni kontaktues: 049/964-624

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet