1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS

Specialist logjistike dhe Menaxher shitjeje

SKY NET Logistic KOSOVA shpk.

Fusheveprimii pozites.

Organizimi me perpikmeri dhe korrektesi I transportit nderkombetar  te mallrave nga vendi I origjines deri ne destinacionin e kerkuar nga klienti sipas kerkesave specifike te klientit.

Detyrat dhe pergjegjesite;

  • Saktesia ne marrjen e informacioneve te klienteve dhe perpunimi I te dhenave per organizimin    e transportit te ngarkesave ne kohen e duhur.
  • Dhenia e ofertes se transportit, negocimi i saj me klientin deri ne konfirmimin perfundimtar.
  • Kujdes I vecante dhe vemendje maksimale ndaj kerkesave specifike te klienteve, dhe monitorim I I procesit te organizimit te transportit nga vendi I ngarkimit deri ne levrimin e mallit ne adresen e kerkuar.
  • Koordinon me agjensite doganore ne import dhe export per pergatitjen ne kohe te procedurave doganore dhe sigurimin e dokumentacionit perkates dhe arshivimin e tyre.

Kriteret dhe kushtet e pranimit;

  • Te kete experience pune mbi 3vjet ne fushen e transportit nderkombetar te mallrave.
  • Preferohen kandidate te cilet kane pervoje pune ne kompani transporti apo  shpedicion .
  • Te zoteroje gjuhen Angleze, ( prefereohet te njohe dhe gjuhen serbo-kroate etj).
  • Aftesia per negocim me klientet .

Te gjithe kandidatet qe I plotesojne kushtet e siperpermendura  te dergojne menjehere  CV ne adresen albana.makashi@skynet.al   tel +383 48115550

Kandidatet qe plotesojne kriteret do njoftohen per daten e intervistes.

Kategoria Menaxhment
Skadon 29/10/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet