1

Agjent Tregtar (2), Asistente Administrative

Ruaj
Sinorg Pharmaceuticals
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

"Sinorg Pharmaceuticals"  është Qarkullues me Shumice I Produkteve dhe Pajisjeve Medicionale që operon në tregun e Kosovës mbi 25 vite. Me qëllim të rritjes së veprimtarisë shpallë konkurs për pozitat më poshtë 

 • Agjent Tregtar - 2 pozita
 • Asistente Administrative – 1 pozite

Përgjegjësitë dhe Detyrat :

 • Të mirëmbajë rrjetin e klientëve ekzistues dhe të identifikojë klientë të ri,
 • Të prezantojë në mënyrë profesionale produktet e kompanise,
 • Bazuar në kërkesat e marra nga klientët, të dërgojë porositë në baza ditore,
 • Të identifikojë nevojat për produkte të klientëve dhe jep propozime të ndryshme,
 • Të ofrojë shërbim klientëve, si para, po ashtu dhe pas shitjes,
 • Të zbatojë procedurat në fuqi dhe rregulloren e brendshme të kompanisë.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Shkolla e Mesme (perparsi Teknik I Farmacise)
 • Njohuri në shitje/marketing dhe njohuri bazike në barna,
 • Patent Shoferi – Kategoria “B”,
 • Njohuri të mira të paketës MS Office dhe programeve të depos,
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese,
 • Të ketë imazh profesional, etikë dhe sjellje të mira,
 • Efikas në punë ekipore dhe aftësi për punë në presion.

Të gjithë të interesuarit duhët të dërgojnë CV-në në emailin: sinorgpharm@yahoo.com me titull :

Aplikoj per poziten  Agjent Tregtar ose Asistente Administrative !

Kokursi mbetet i hapur deri me : 15.10.2023 ; vetëm kandidatët e perzgjedhur do të kontaktohen!

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 15/10/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet