1
PREMIUM PLUS

Mjeshtër, Shofer/e, Pastrues/e në Gjermani

Ruaj
Interpuno Rekrutim LLC
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurse për Punë nga Kosova në Gjermani
Pozitat e lira: Mjeshtër, Pastrues/e, dhe Shofer/e
Ndermjetesimi nga Interpuno Rekrutim L.L.C.
Jemi këtu për të ofruar një mundësi të rrallë për ju të filloni një karrierë të suksesshme në Gjermani. Kompania jonë, Interpuno Rekrutim L.L.C., ka një rol të rëndësishëm në gjetjen punës dhe përmirësimin e jetës së të punësuarve të Kosovës në Gjermani. Ne kërkojmë persona të motivuar dhe të kualifikuar për pozitat e mëposhtme:

 1. Mjeshtër:
  Detyrat dhe Përgjegjësitë:
 • Kryerja e punëve të mjeshtërve në fushën e ndërtimit, elektrikës, ose fusha të ngjashme.
 • Përfshirja në projekte të ndryshme të ndërtimit dhe mirëmbajtjes.
 • Përkushtimi ndaj sigurisë në vendin e punës dhe zbatimi i standardeve të sigurisë.

Njohuritë dhe ndjenjat e Kërkurës:

 • Përvoja pune në fushën e mjeshtërve (ndërtim, elektrikë,fusha të ngjajshme).
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit dhe bashkëpunimit.
 • Aftësi të mira të menaxhimit të kohës dhe organizimit.

Benefitet:

 • Kontrata e punës.
 • Pagat konkurruese dhe rritje të mundshme të pagës sipasperformancës.
 • Mundësi zhvillimi në karrierë dhe trajnime profesionale.

Njohuria e Gjuhës Gjermane:

 • Njohja e gjuhës gjermane në nivelin B1 ose më lart është e dëshirueshme.

2. Pastrues/e:
Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Pastrimi i zyrave, hoteleve, dhe ambienteve të ndryshme.
 • Mbajtja e një ambienti të pastër dhe të përzemërt për klientët dhe personelin.
 • Përkujdesja për furnizimin me materiale të pastrimit.

Njohuritë dhe ndjenjat e Kërkurës:

 • Përvojë e mëparshme në punë të pastrimit është e dëshirueshme.
 • Kujdes ndaj higjienës dhe përpikmërisë.
 • Aftësi të mira të organizimit dhe punës në ekip.

Benefitet

 • Kontrata e punës.
 • Pagat tërheqëse dhe bonuset e performancës.
 • Ndihmë në gjetjen e akomodimit në Gjermani.
 • Njohuria e Gjuhës Gjermane:
 • Njohja e gjuhës gjermane në nivelin A2 është e dëshirueshme.

3. Shofer/e:
Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Transportimi i mallrave në mënyrë të sigurt në Gjermani.
 • Mësimi i rregullave të sigurisë rrugore dhe zbatimi i tyre.
 • Mbajtja e makinës së përdorur në gjendje të mirë teknike.

Njohuritë dhe Aftësitë e Kërkuara:

 • Patentë e drejtimit e vlefshme për kategorinë e duhur. (C/CE)
 • Përvojë e mëparshme në drejtim dhe njohuri të rregullave të transportit.
 • Aftësi të mira të komunikimit dhe bashkëpunimit.

Përfitimi:

 • Kontrata e punës.
 • Pagat konkurruese dhe bonuset e performancës.
 • Ndihmë në gjetjen e akomodimit në Gjermani.
 • Njohuria e Gjuhës Gjermane:
 • Njohja e gjuhës gjermane në nivelin B1 është e dëshirueshme.

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe një letër motivuese permes butonit Apliko Këtu ose në adresën tonë të emailit: interpunorekrutim@gmail.com duke specifikuar pozitën për të cilën aplikoni në subjektin e emailit.
Afati i Aplikimit: Afati i fundit për aplikim është 27.10.2023.
Ju falenderojmë për interesimin tuaj për të punuar në Gjermani dhe përmbushjen e kësaj mundësie të shkëlqyer të punës.
Kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë të mëtejshme.

 

Ju faleminderit! Kontakt: Tel: +383 48 889 332 Rr. Sylejman Vokshi nr. 15, Prishtinë

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 27/10/23 (Ka skaduar!)
Orari
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet