1
PREMIUM

Asistent i Financave

Ruaj
Horeca
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania: HORECA L.L.C.
Vendi: Prishtinë
Pozita: Asistent i Financave

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Mirëmbajtjen e librit të shitjeve/blerjeve;
 • Regjistrimi i faturave hyrëse/dalëse;
 • Dërgimin e faturave tek klientet;
 • Ndihmon në barazimin e rregullt të bilancit të kostove;
 • Ndihmon në monitorimin e numërimit dhe barazimin e stoqeve në përputhje me standardet e
  kompanisë;

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Njohuri në proceset e kontabilitetit dhe financave;
 • Njohja e programit Bilanc është përparësi;
 • Njohuri të mira të gjuhës angleze;
 • Posedimi i patent shoferit (kategoria B).

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë
përmes butonit Apliko Këtu ose duke dërguar CV-në në email: info@horecaks.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet