1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

ELKOS GROUP është kompania më e madhe në vend me renome botërore,përfaqësuese e shumë brendeve të famshme,lider për Import,Export,Tregti me shumicë dhe rrjetin e Qendrave Tregtare ETC (shitje tregtare me pakicë) në të gjitha qytetet e Kosovës dhe Shtetet Fqinje-Shqipëri,Maqedoni dhe Mal të Zi me mbi 2800 të punësuar me kushtet më të mira të punës duke përfshirë Sigurim Shëndetsor 24h,Sigurim Aksidental,shutë të garantuar dhe Pagë e paguar e tëra në llogari rrjedhëse.

Nëse keni ambicie dhe dëshironi të punoni në një ambient të mirëfillt pune,të jeni pjesë e Ekipës Mobile të Mirëmbajtjes për sistemet elektrike , HVAC,hidrosistemet,zdrukthtarisë metalike,sistemeve te ndertimit dhe dekoreve -atëherë ju ftojmë të aplikoni për pozitat e lira të punës :  

 • Mirëmbajtës të sistemeve të instalimeve të Ujit dhe kanalizimeve – 1 pozitë
 • Mirëmbajtës të Instalimeve Elektrike-1 pozitë
 • Zdrukthtari Metalike (Bravari)-1 pozitë
 • Mjeshtër për HVAC ( sistemin e nxemjes,ventilimit,ajrosjes )-1 pozitë
 • Mjeshtër për ngjyrosje,suvatim,përpunim dhe ndarje të mureve të gipsit dhe pllafoneve-1 pozitë

Qfarë ofrojmë ne :

 • Pagë konkurruese
 • Sigurim Shëndetësor dhe aksidental për -24h dhe 365 ditë
 • Shujtë ditore
 • Pushime vjetore sipas Ligjit ne fuqi
 • Trajnime profesionale
 • Logjistikë pune ( veturë,telefon,ipad,mjete pune)

Procesi I Aplikimit

 • Apliko online në linkun karriera.elkosgroup.com
 • Duke plotësuar aplikacionin tek Recepsioni në ETC Pejë
 • Duke dërguar shenimet në email adresen: apliko@elkosgroup.com

BËHU PJESË E EKIPËS FITUESE –PUNO ME MË TË MIRËT !

Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 04/10/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet