1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

A&M Mega Store hap dyqanin e ri me 5000m2 në magjistralen Prishtinë-Ferizaj (pranë Prishtina Mall).
Apliko duke dërguar CV në email puno@am-megastore.com *shkruajeni pozitën për të cilën aplikoni në Subject.

Arkatare

Përshkrimi i detyrave të punës :

 • Menaxhimi i klientëve dhe shitja ditore
 • Renditja e mallit në lokal sipas rregullave
 • Mirëpritja e konsumatorëve
 • Të ju përgjigjet ankesave/kërkesave të konsumatorëve
 • Mbanë lokalin të pastër
 • Raporton problemet e ndryshme tek menaxhmenti
 • Asiston konsumatorët të gjejnë atë cfarë kërkojnë


ASISTENTE E SHITJES 

Detyrat dhe Përgjegjësitë e punës:

 • Mirëpret dhe shërben klientët, njofton klientet rreth ofertave dhe arritjeve të reja të koleksionit;
 • Përkujdeset për sektorin e caktuar, bënë palimin, rënditjen dhe organizimin vizuel të mallit;
 • Percjellë artikujt e shitur, evidenton dhe raporton mungesat e artikujve tek Menaxheri Dyqanit.
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e hapësires punuëse në sektorë;

DEPOIST/E 

Detyrat dhe Përgjegjësitë e punës:

 • Pranon, lëvizë, klasifikon dhe sistemonartikujt sipas rregullave, kërkesave të kompanisë;
 • Përgaditë, liron hapësirë, bartë dhe dorëzon mallin tek këndi i caktuar;
 • Paketon, palon dhe vendos tiketa, çmime, alarm në artikuj;
 • Shkarkon dhe ngarkon mjete të ndryshme të transportit të mallërave (M);
 • Numëron dhe raporton stokun e mallërave,sipas nëvojes dhe në baza periodike;
 • Transporton, dërgon dhe tërhek produkte, artikuj, mjete të ndryshme nga njesia “bazë” tek njesitë tjera dhe anasjelltas,duke shfrytëzuar automjetët-veturat e kompanisë (M);

 

Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 25/10/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet