1
PREMIUM PLUS

Vende të lira pune (Saudi Arabia, Jeddah, Neom)(M/F)

Ruaj
Job Advisors
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Job Advisor ka lidhur një partneritet të veçantë me një agjenci të njohur të ndërmjetësimit të punës në Arabi Saudite. Kjo mundëson për ne të ofrojmë oferta pune cilësore në qytetet e mahnitshme Riyadh, Jeddah dhe Neom. Ky partneritet ka sjellë një gamë të gjerë profesionesh për të gjithë ata që janë të gatshëm të shfrytëzojnë këtë mundësi të jashtëzakonshme.
Partneriteti ynë hap dyert për një gamë të gjerë profesionesh, përfshirë:
 • Infermiere (Femra) dhe shumë të tjerë, duke përfshirë stafin medicinal (Doktorë)
 • specialistë të fushave të ndryshme mjekësore) (Meshkuj, Femra)
 • Punëtor të restoranteve (Meshkuj, Femra)
 • Ekspertë të bukurisë - ( Frizere, Makeup Artist, Pendikyr, Manikyr) 
 • Punëtorë kafeneje (Femra)
 • Konditorë (Meshkuj, Femra)
 • Staf hoteli (Meshkuj, Femra)
 • Hostess (vetem per Femra)

Cka ofrohet:

 • Taksat nuk ndalen në Paga
 • Paga varet nga përvoja e punes
 • Për staf medicinal nevoitet njohuri te mira të Gjuhës Angleze
 • Për pozita te tjera nevoiten njohuri bazike 
 • Pushim me pagesë 3 - 4 javë
 • Sigurimi Shëndetsorë
 • Akomodimi perfshihet nga kompania

Informata te tjera:

 • Aftësitë themelore të gjuhës angleze janë përparësi, pasi do t'ju ndihmojnë të keni sukses në një mjedis ndërkombëtar të punës.
 • Është kënaqësia jonë t'ju njoftojmë se kostot për akomodim dhe biletat e fluturimit do t'i mbulojë punëdhënësi, duke e bërë fillimin tuaj më të lehtë në mjedisin e punës së re.
 • Pavarësisht nëse jeni në kërkim të sfidave të reja apo dëshironi të ngrisni karrierën tuaj në një nivel tjetër, partneriteti ynë ju hap mundësi të sigurta. Jemi krenarë që oferta jonë përfshin profesione për gra në shumë fusha.
A ju ëndërrohet një karriere ndërkombëtare në Arabinë Saudite? Dëshironi të punoni në një mjedis shum mikpritës dhe të përfitoni përvoja të çmuara? Kjo mund të jetë hapi i duhur për ju!
Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth këtyre mundësive të shkëlqyera të karrierës, mos ngurroni të na kontaktoni:

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë përmes email: Jobneom2030@gmail.com
Vetëm CV në gjuhën Angleze do të pranohen, në CV duhet të bashkangjitet foto e kandidatit
ose dhe permes numrit të telefonit + 383 49 441 288
 Whats App number  +38343584059
Facebook:
https://www.facebook.com/JobAdvisorKs/

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet