1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

BASHKOJUNI EKIPIT TË DOKUFEST

DokuFest ka kënaqësinë t’i ftojë të gjithë të interesuarit për t’iu bashkuar ekipit duke hap thirrje për këtë vend pune në organizatë:

Koordinator/e për komunikim dhe media

Aplikantët duhet t’i plotësojnë kriteret si në vijim:

 • Të kenë aftësi të shkëlqyeshme shkrimi në gjuhën angleze dhe gjuhën shqipe;
 • Të kenë aftësi në mirëmbajtjen dhe menaxhimin e rrjeteve sociale;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi për mirëmbajtjen dhe zgjerimin e marrëdhënieve me media;
 • Të organizojë konferenca për shtyp, shkruajë dhe shpërndajë komunikata; 
 • Të shkruajë, përgatisë dhe shpërndajë Newsletter; 
 • Të definojë qëllimet e marrëdhënieve me publikun, duke zhvilluar dhe implementuar strategjinë përkatëse; 

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë letrën motivuese “Pse dëshironi të jeni pjesë e ekipit të DokuFest?”, pozitën për të cilën aplikoni si titull në email si dhe CV-në e detajuar në email adresën: apliko@dokufest.com

Afati i fundit për aplikim është 15.10.2023.


JOIN DOKUFEST TEAM

DokuFest is pleased to invite all the interested to join our team by applying to the following position:

Media and communication coordinator

The applicants need to fulfill the following criteria:

 • Excellent writing skills in English and Albanian.
 • Knowledge on maintaining and managing social media network accounts;
 • Have excellent communication skills to maintain and expand media relations;
 • Scheduling press conferences, writing and distributing press releases;
 • Writing and distributing Newsletter;
 • Defining public relations goals by developing and implementing PR strategies;

The interested applicants should send their detailed CV and a cover letter answering “Why do you want to be part of the DokuFest team?” to apliko@dokufest.com indicating their position on the subject.

The deadline for application is 15.10.2023.

Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 15/10/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet