1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania Dyqani Sh.P.K shpall:

KONKURS
Për pozitën Shpediter/e

Të interesuarit duhet t'i plotësojnë kēto kushte:

  • Të ketë diplomë universitare (e preferueshme)
  • Të ketë përvojë të punës në shpedicion
  • Të ketë njohuri të programit doganor ASYCUDA
  • Të ketë njohuri kompjuterike (MS Office)

Përgjegjësitë dhe detyrat:

  • Të jenë të aftë për përdorimin programit doganor, sidhe programeve tjera të nevojshme
  • Të jenë të shkathët në kryerjen e punëve dhe aftësi për organizimin e punëve sipas kërkesës së personit përgjegjës.

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të aplikojnë duke dërguar
CV, në email: info@dyqani.com

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 25/10/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet