Katrori ITS

Web Designer and Developer

	 	 

Web Designer and Developer (1) pozitë

Përgjegjësitë:

Përgjegjës për dizajnim, programim dhe modifikim të web-faqeve dhe web-aplikacioneve, sipas specifikave të klientëve.

 Detyrat e Punës:

  • Duhet të ketë njohuri të mira të UI (user interface), kompatibilitetit të browser-ve dhe funksioneve si dhe standardeve gjenerale të web-it;
  • Kërkohet komunikim i vazhdueshëm me kolegët/ekipin;
  • Aftësi për planifikim dhe dorëzim të softuerit sipas afateve të parapara;
  • Njohuri të mira rreth gjuhëve programuese si HTML, CSS, JavaScript, JQuery, API, AJAX;
  • Njohuri të mira në web sherbime (REST, SOAP, etj);
  • Duhet të ketë njohuri të mira në aplikimin e metodave më të mira të sigurisë dhe si të implementohen E- Commerce programet.

Kualifikimi dhe shkathtësitë:

PHP,JavaScript, JQuery, HTML, HTML5, CSS, CSS3, Web Programming, E-Commerce, Teamwork,  cross-browser compatibility, Web User Interface Design (UI), Security Principles, Object-Oriented Design, Web Services (REST/SOAP), Multimedia Content Development, API’s, Plaftromat ËordPress, Joomla, Quick.cms, ASP.NET UI controls, JavaScript, JQuery dhe AJAX

*** Kandidatët që kanë përvojë pune në kompani të ngjashme kanë përparësi.

Afati i konkursit do të mbetet i hapur deri me 12.07.2019. Inkurajohen të gjithë kandidatet që i përmbushin kriteret e mësipërme që të na dergojnë një CV dhe letër motivuese në: 

hr@katrori-its.com.

Vetem kandidatet e përzgjedhur do ftohen për fazen e testimit dhe intervistimit.

TAGS: KatroriPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1308
Kategoria Informatikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC