1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Titulli: Senior Accountant

Lokacioni: Intersport Head Office, Veternik, Prishtine
Orari: Full-time
Data e fillimit: Tetor 2023

Intersport eshte rrjeti i dyqaneve sportive me i madh ne bote me mbi 5,000 dyqane ne 80 shtete. Ne
Kosove jemi prezent me 8 dyqane ne 5 qytete dhe rrjeti yne i dyqaneve eshte destinacioni kryesor
per permbushjen e nevojave sportive. Ne po kerkojme nje specialist financiar per tu bashkuar ekipit
ne administrativ ne zyret tona qendrore ne Prishtine.

Përgjegjësitë dhe detyrat kryesore

 • Pergjegjes per kontimin e faturave, ekstrakteve bankare, listen e pagave dhe dokumente te tjera
  financiare
 • Përgjegjës për përgatitjen dhe dorëzimin e deklaratave mujore të TVSH-së
 • Përgatitni dhe analizoni pasqyrat financiare vjetore
 • Përgatitni deklaratat tatimore lokale mujore, tremujore dhe vjetore të zbatueshme
 • Siguroni standardin, saktësinë dhe cilësinë e informacionit financiar të dhënë
 • Mbështet bashkëpunimin me auditorët e jashtëm dhe të brendshëm

Profili juaj

 • BSc ose MSc në Kontabilitet/Financë dhe një certifikatë ne kontabilitet jane te domosdoshme
 • 3-5 vjet përvojë profesionale në një fushë të ngjashme pune në një mjedis biznesi dinamik
 • Njohuri te gjuhes Angleze
 • Zotërim i shkëlqyer i Excel dhe përvojë praktike me sistemet e kontabilitetit, me perparsi per kandidat me njohuri te Microsoft Dynamics Navision
 • Aftësi analitike dhe të të menduarit kritik

Si të aplikoni

Ju lutemi aplikoni duke derguar CV-ne përmes butonit Apliko Këtu

Afati i fundit për aplikim është 10 Tetor 2023.

Kategoria Edukim, Shkencë & Hulumtim
Skadon 10/10/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet