1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Korporata LIRIDONI DISTRIBUTION SH.P.K. është përfaqësuese e disa prej brendeve me renome botërore në Kosovë dhe korporatë e distribuimit të produkteve të ndryshme, e organizuar në katër (4) njësi në qytete të ndryshme të Kosovës, me personel me përvojë shumëvjeçare në këtë fushë. Për shkak të vëllimit të procesit të punës dhe me qëllim të plotësimit të vendeve të punës, me datë 25 shtator 2023, shpall këtë:

K O N K U R S

Për pozitën:

Krye Depoist – Depo Ftohëse – një (1 ) pozitë;

Vendi i Punës:  

 • Prishtinë

Detyrat kryesore:

 • Bën pranimin dhe vendosjen e mallrave në depo, dhe mbajten e evidencave gjegjëse;
 • Organizon dhe rregullon deponë sipas planit, si dhe bënë organizimin dhe mirëmbajtjen e stoqeve në depo;
 • Përgatitë mallrat për liferim tek blerësit dhe i ngarkon ato në automjetet e korporatës;
 • Mbanë dokumentacionin e pranimeve, daljeve dhe kthimeve të mallërave;
 • Detyra dhe përgjegjësi tjera që i caktohen nga mbikqyrësi. 

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
 • Të ketë minimalisht 3 vite eksperiencë në të njëjtin profil;
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme organizative, saktësi dhe vëmendje në detaje;
 • Menaxhues i mirë i kohës, planifikimit dhe caktimit te prioriteteve;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;
 • Të jetë i gatshëm të punojë nën presion dhe me orar fleksibil.

Ne ofrojmë:

 • Respektim përtej kërkesave ligjore nga legjislacioni i punës në Republikën e Kosovës;
 • Mundësi dhe përkrahje në zhvillim dhe avansim në karrierë;
 • Pagë konkurruese dhe të dinjitetshme;
 • Sigurim shëndetësor;
 • Punë nga e hëna në të premten;
 • Ambient dhe atmosferë të shkëlqyeshme të punës;

Aplikimin tuaj mund ta bëni në këto forma:

Konkursi do të jetë i hapur deri më datën 09.10.2023 në ora 17:00. Aplikaconet e dërguara me vonesë dhe ato të pakompletuara nuk do të merren parasysh. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.  

Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 09/10/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet