1
PREMIUM

Menaxher/e i/e Shitjes, Recepsioniste, Mirëmbajtëse

Ruaj
Lux Apartments
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Lux Apartments ka hapur vende te lira te punes per :

Menaxher/e i/e Shitjes

Recepsioniste

Mirembajtese


Menaxher/e i/e Shitjes

 

Kerkesat dhe aftesite:

 • Aftësi të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar në gjuhën shqipe dhe angleze.
 • Kandidatët të kenë diplomë universitare.
 • Përvojë pune në shitje minimum 4 vite.
 • Njohuri të theksuar të paketës kompjuterike Microsoft Office.
 • Patentë shoferi të kategorisë B.

Recepsioniste

Është përgjegjëse për të siguruar shërbime të shkëlqyeshme për të gjithë mysafirët që nga momenti i kontaktimit, arritjes, qëndrimit dhe shkuarjes. Poashtu është përgjegjës për sigurimin e një atmosfere miqësore dhe të këndshme për mysafirët.

Aftesite

 • Njohja e punës me kompjuter dhe programet MS Office
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Të jetë komunikative
 • E motivuar për punë
 • Perparesi pune kane ato te cilat kane pervoje pune ne hoteleri

Mirëmbajtëse

Detyrat dhe pergjegjesite:

 • Mirëmbajtja e përgjithshme e objektit në të gjitha hapësirat e objektit;
 • Pastrimin e dyshemeve, larjen dhe dezinfektimin e tualeteve;

Kualifikimet:

 • Të jetë e korrekte në punë.
 • Të jetë energjike dhe bashkëpunojë me stafin.

Te gjithe te interesuart/at mund te kontaktojne ne numrin e telefonit  +383 44 234 300 apo ne emailin: info@luxapartments.net

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet